Skip to content

Diversiteit en flexibele schil


Ontdek alles over diversiteit in je bedrijf door te werken met 60-plussers en gepensioneerden en meer in te zetten op een flexible schil en welke voordelen en opportuniteiten dit voor jou als werkgever met zich meebrengt. 

 

 

Blog - job carfting

Job crafting: een opportuniteit voor werkgever en werknemer

Ontdek de voordelen van job crafting voor werkgevers en werknemers, en hoe 60-plussers een waardevolle rol kunnen spelen in jouw bedrijf. Neem contact op met Nestor voor meer informatie.

Lees meer

Blog - softskills

 

Deze 4 soft skills gaan niet met pensioen

Motivatie, maturiteit, een goed humeur en charisma gaan niet met pensioen, integendeel, ze maken juist het onderscheid tussen een Nestor en andere uitzendkrachten. Het zijn vaardigheden die deze doelgroep uitermate interessant maakt voor werkgevers. We leggen je graag uit waarom.

Lees meer

 

Waarom je als e-commerce bedrijf je thuisleveringen
maar beter in eigen handen neemt.

We moeten dringend af van het idee dat home delivery een service is die weinig of niets voorstelt en die je dus aan om het even wie kan overlaten. E-commerce bedrijven hebben er net alle belang bij om in te zetten op een kwalitatieve thuislevering van hun producten.


Lees meer

flexibele schil


4 redenen waarom je moet inzetten op een flexibele schil

Ook in de voeding en de groothandel zijn het moeilijke tijden. Als    essentiële sectoren zijn ze altijd verder blijven draaien, maar uiteraard zijn   ze zelf evenmin immuun voor corona. Gevolg: werknemers vallen uit,   terwijl het alle hens aan dek is om de bevoorrading op peil te houden.

Lees meer

Voltijdse 50 plusser

 

Een voltijdse 50-plussers? Een goed idee!

Uitzendcontracten en flexi-jobs zijn prima oplossingen om 50-plussers in je bedrijf in te schakelen. Maar in veel gevallen kan het vast en zeker ook een optie zijn om medewerkers die al wat ouder zijn permanent in dienst te nemen. Meer zelfs: voor tal van complexe - en vaak zelfs dagelijkse - knelpunten op de werkvloer zijn Nestors zonder meer de geknipte oplossing. Wij zien alvast vier goede redenen waarom het echt loont om bewust 50-plussers vast aan te werven.

Lees meer

 

flexibiliteit op lange termijn


Uitzendarbeid = flexibiliteit op lange termijn.

Kiezen voor uitzendarbeid is kiezen voor flexibiliteit op lange termijn. Je hebt minimale verplichtingen tegenover de werknemer maar toch behoud je alle kansen om eventueel ooit de banden nader aan te halen. Heel concreet zijn daar voor jou volgens ons vijf grote voordelen aan verbonden.

Lees meer

 

 

Waarom een flexi-job interessant kan zijnFlexi-jobs binnen uw organisatie

Het flexibele contract dat eigen is aan flexi-jobs laat werkgevers toe om gemakkelijk gaten in hun personeelsbestand op te vullen, terwijl de flexi-jobbers snel en vlot een aardig centje kunnen bijverdienen.

Lees meer

 

Mealhero8632

Een 50-plussers of gepensioneerden is interessant voor uw bedrijf

Tijdelijk of vast, deeltijds of voltijds, eenmalig of periodiek: hoe je ze ook inzet, oudere werknemers maken echt wel het verschil. Seniors beschikken dan ook over een pak troeven waar jongeren alleen maar van kunnen dromen.

Lees meer

 

Flexi-job-gepensioneerde-1

Een flexi-jobber in dienst nemen: al eens aan een gepensioneerde gedacht?

Ook in jouw onderneming gaat het er geregeld hevig aan toe. Tijdelijke versterking is dan absoluut geen overbodige luxe. Maar natuurlijk wil je graag iemand op wie je voor de volle 100% kan rekenen. Heel wat gepensioneerden beantwoorden perfect aan dat plaatje. Dat maakt van hen de geknipte persoon om jouw flexi-job in te vullen.

Lees meer

 

nils-stahl-BCkLxilDvJU-unsplash

Hoe gepensioneerden jouw event
kunnen redden

Een evenement organiseren of op een evenement aanwezig zijn: daar komt heel wat bij kijken. Bovenal moet je  tijdig op zoek gaan naar voldoende en geschikt personeel. Je hebt nood aan betrouwbare, mature, verzorgde en communicatieve medewerkers. Maar waar vind je die zo maar in een-twee-drie?

Lees meer

smartwatch

 

Problemen met personeel in je hotel?Gepensioneerden helpen je uit de nood!

Ben je actief in de hotelsector en word je net als heel wat van je collega’s regelmatig geconfronteerd met een nijpend personeelstekort? Wel, dan kunnen onze Nestors ongetwijfeld een oplossing bieden.

Lees meer