Skip to content

Bijverdienen na je pensioen


Uitzendarbeid is voor veel mensen absoluut de gulden middenweg. Zo kiezen ze namelijk volledig vrij hoeveel uur ze nog willen werken en welke opdrachten ze aanvaarden, volledig op je eigen ritme. Perfect voor een bijverdienste na je pensioen.

 

Een schone lei

Als je al je hele leven in dezelfde branche of zelfs hetzelfde bedrijf hebt gewerkt, ben je misschien wel eens toe aan iets anders. Herkenbaar? Dan hebben we heel goed nieuws, want uitzendarbeid is dé manier om van heel verschillende zaken te kunnen proeven. Dankzij ons ruime aanbod aan vacatures hebben we altijd wel een job op jouw maat in de aanbieding.

 

Maximale flexibiliteit


Als uitzendkracht bepaal je helemaal zelf hoeveel je wil werken. Je krijgt namelijk geen contract van onbepaalde duur maar weekcontracten. Je kan dus heel vlot inplannen wanneer je wil werken en wanneer je liever even een pauze inlast. Ook de keuze van de jobs die je aanvaardt, ligt volledig bij jou. Aangezien je opzegperiode als uitzendkracht veel korter is dan bij gewone werknemers kan je relatief vlot de aangegane verbintenis stopzetten.

Kiezen voor een vaste job

Uitzendwerk hoéft niet per se het eindstadium van je actieve beroepsleven te zijn. Heel vaak klikt het zo goed tussen een uitzendkracht en zijn opdrachtgever dat ze al snel samen beslissen om toch maar voor een vast contract te gaan. De flexibiliteit werkt namelijk van twee kanten: werkgevers die twijfelen of ze nog wel een oudere werknemer in dienst zouden nemen, kunnen zonder enig probleem even de kat uit de boom kijken. Presteer je effectief zo sterk als ze hadden verwacht, dan willen ze je natuurlijk liever niet meer kwijt en zullen ze niet aarzelen om je een aantrekkelijk contractvoorstel te doen.

Wil je bijverdienen na je pensioen? 

Ontdek dan hieronder hoe Nestor werkt en welke vacatures we momenteel hebben openstaan. Wedden dat er iets bijzit waarvan je handen meteen gaan jeuken? 

Ontdek nestorGerelateerde blogs

Werken na je pensioen? Vermijd dan zeker deze 5 valkuilen!

Werken na je pensioen

Ga je binnenkort met pensioen? Dat betekent misschien wel het begin van een volledig nieuw leven. Sommige gepensioneerden willen vooral tot rust komen en maken eindelijk tijd voor hun familie. Anderen kiezen ervoor om net meer onder de mensen te komen. En er zijn ook gepensioneerden die gewoon willen blijven werken.

Lees meer

Blijf ook na je pensioen aan de slag en verdien nog een centje bij

Auping Store Antwerpen

De afscheidsdrink met de collega’s is achter de rug. Misschien gaf je ook een pensioenfeest voor familie en vrienden. Je kreeg cadeaus en felicitaties. En ongetwijfeld wenste iedereen je toe dat je nog heel veel jaren van het leven mag genieten. Maar hoe vul je die nieuwe levensfase nu concreet in? Ga je eindelijk werk maken van die uitgestelde hobby, meer reizen, tijd vrijmaken voor de kleinkinderen? Of wil je liever toch nog wat blijven doorwerken? Omdat je bij god niet weet wat je anders met die zee van tijd moet aanvangen. Omdat je graag iets ‘zinnigs’ wil blijven doen. Of misschien gewoon ook uit financiële noodzaak.

Lees meer