Skip to content

Kiezen voor uitzendarbeid is kiezen voor flexibiliteit op lange termijn.


Win tijd en bespaart geld

De sollicitatieprocedure voor uitzendkrachten is aanzienlijk korter dan voor vaste werknemers. Je moet geen dure personeels­advertenties plaatsen en je door stapels sollicitatiebrieven heen worstelen. Je kan de werving en selectie helemaal aan Nestor overlaten. De kans is groot dat wij snel voor jou het gewenste aantal valabele uitzendkrachten zullen vinden. Wij kunnen dan ook terugvallen op een database van meer dan 45.000 kandidaten. Wij checken hun referenties en leggen alle praktische afspraken vast. 

Logistiek_productie

Geniet van de grootst mogelijke flexibiliteit

Het grootste voordeel van werken met uitzendkrachten is dat je hen alleen maar moet inzetten als je hen echt nodig hebt. Bijvoorbeeld om in drukke periodes een piek in de productie op te vangen. Is de storm voorbij, dan stuur je hen in overleg met ons terug naar huis. En je betaalt alleen voor de effectief gewerkte uren.

 

Verlost van de hele administratieve rompslomp

Huur je bij Nestor een uitzendkracht in, dan betaal je ons daarvoor een vast tarief. Wij zijn de officiële werkgever en regelen de uitbetaling van het loon en de afdracht van premies en heffingen aan de Belastingdienst. Daarnaast zorgen wij ook voor alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Zoals loonstroken en jaaropgaven, vakantiedagen en ziekte- en herstelmeldingen. Aangezien jij je daar allemaal niets van aan moet trekken, bespaar je aanzienlijk op de kosten van je personeels­administratie. Jij moet eigenlijk alleen wekelijks controleren of de uitzendkracht wel degelijk het juiste aantal gewerkte uren doorgeeft.

DMS_Communication8798Op elk moment overstappen naar een ander statuut

Bedrijven kunnen heel verschillende redenen hebben om voor tijdelijke medewerkers te kiezen. Is het alleen de bedoeling om op korte termijn dynamische workloads of afwezigheden op te vangen? Dan is uitzendarbeid op afroep voor jou de perfecte oplossing. Maar het gebeurt ook heel vaak dat uitzendarbeid na een zekere proefperiode uitmondt in een permanent dienstverband. Hoe kan je namelijk beter iemands potentieel evalueren dan door hem een tijdje als uitzendkracht aan het werk te zetten?