Een evenement organiseren of op een evenement aanwezig zijn, daar komt heel wat bij kijken. Je moet een sterk idee bedenken, dit concept volledig uitrollen, reclame maken, zorgen voor de juiste leveranciers, … én op zoek gaan naar het juiste personeel. Kortom: geen tijd voor extra zorgen! Daarom zoek je in de eerste plaats betrouwbare, mature, verzorgde en communicatieve medewerkers voor op jouw evenement. 

Nestor kan je hierbij helpen. Meer dan 8000 gepensioneerden staan klaar om van jouw evenement (of je aanwezigheid op een evenement) een groot succes te maken!

Een gepensioneerde op je evenement

Gepensioneerd? Waarom dan nog werken?” is een zin die we heel vaak te horen krijgen. 

Toch staan heel wat gepensioneerden te popelen om het beste van zichzelf te geven. Ze helpen ondernemingen op administratief vlak, springen bij in magazijnen en gaan als de slag als verkopers. Daarnaast vertegenwoordigen ze ook jouw merk op verschillende evenementen. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos! 

We geven je graag enkele voorbeelden:

 • Medewerkers op je evenement
  Organiseer je binnenkort zelf een (bedrijfs)evenement? Schakel gepensioneerden in om je te helpen met de bediening, aan de bar, het onthaal, de vestiaire, de parking, het vervoer, … Ze kunnen jouw gasten op een leuke manier in de watten leggen.
 • Brand ambassadors
  Staat jouw onderneming binnenkort op een beurs? Dan heb je zeker nood aan ervaren verkopers, ondersteunend personeel of technische mensen. Een job die betrouwbare gepensioneerden zeker aankunnen, dankzij hun ruime bagage aan ervaring!
 • Een leuke extra
  Gepensioneerden toveren graag enkele leuke extra’s uit hun mouw. Zo kennen ze alle ins-en-outs van wijn, kunnen ze alles over koffie vertellen of misschien zelfs showcooken? Hun specialiteiten geven een extra touch aan jouw evenement.

Een Nestor op je evenement?

Kan een gepensioneerde jouw evenement verrijken? Dan moet je zeker bij Nestor zijn. Wij zijn namelijk het enige uitzendkantoor voor gepensioneerden in Vlaanderen. We helpen hen aan flexi-jobs en interimopdrachten. Onze database bestaat uit meer dan 30.000 Nestors die zich iedere dag opnieuw inzetten in verschillende sectoren.

Werkgevers of organisatoren die voor Nestor kiezen, kunnen rekenen op:

 • Betrouwbaarheid. Een betrouwbare medewerker vinden is niet altijd even gemakkelijk, zeker wanneer het over evenementen gaat. Een gepensioneerde heeft de nodige maturiteit, ervaring en werkethiek.
 • Gedrevenheid. De meeste van onze Nestors hoeven niet per se te werken, maar willen onder de mensen zijn. Een evenement bijwonen en verzorgen is dus een ideale taak, en dat merk je aan hun gedrevenheid.
 • Extra budget. Een gepensioneerde via Nestor is een pak goedkoper dan andere medewerkers op je evenement. Je evenement wordt dus ondersteund door betrouwbare en gemotiveerde medewerkers tegen een lagere kost!

We hebben meer dan 8.000 Nestors die willen helpen op jouw evenement. Daarnaast hebben we nog 22.000 Nestors die actief zijn in allerhande sectoren. Ze brengen leveringen op tijd op hun bestemming, zijn een sterke administratieve hulp, springen bij in magazijnen, verkopen uw producten in winkels, …  

Een gepensioneerde laten starten via Nestor

Wil je een gepensioneerde inschakelen op je evenement? Dan helpen we jou met selectie én de administratieve rompslomp. Een overzicht van wat we voor je doen:

  1. De nodige overeenkomsten. Een raamovereenkomst met alle details van tewerkstelling, samen met een arbeidsovereenkomst. 
  2. De verzekeringen. Geen zorgen over de arbeidsongevallenverzekering, want die nemen wij volledig op ons.
  3. Het arbeidscontract. Gaat een event-medewerker van start? Dan zorgen wij voor de schriftelijke arbeidsovereenkomst.
  4. De aangifte. Een laatste stap in het inschrijvingsproces: de Dimona-aangifte. Na het indienen van deze aangifte kan jouw medewerker van start.
  5. Geen stress rond verloning: wij betalen jouw medewerker uit binnen de week, en sturen jou de factuur. 

      Een gepensioneerde op je event?

      Contributor
      Comments to: Gepensioneerden laten werken op jouw event?

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

      Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.