Skip to content
Hoe gepensioneerden jouw event kunnen redden

Hoe gepensioneerden jouw event kunnen redden


Een evenement organiseren of op een evenement aanwezig zijn: daar komt heel wat bij kijken. Je moet een sterk idee bedenken, het concept volledig uitrollen, reclame maken, zorgen voor de juiste leveranciers … én tijdig op zoek gaan naar voldoende en geschikt personeel. Omdat dit echt niet het moment is om jezelf extra kopzorgen te bezorgen, heb je echt wel nood aan betrouwbare, mature, verzorgde en communicatieve medewerkers. Maar waar vind je die zo maar in een-twee-drie?

Geen nood, Nestor kan je helpen. Meer dan 8000 gepensioneerden staan namelijk klaar om van jouw evenement (of je aanwezigheid daar) een groot succes te maken.

Een gepensioneerde op je evenement

Gepensioneerd? Waarom dan nog werken?

Dat is een zin die we wel vaker te horen krijgen. 

Bij heel wat gepensioneerden is het heilige vuur nog lang niet geblust. Na al die jaren staan ze nog altijd te trappelen om het beste van zichzelf te geven. Ze helpen ondernemingen op administratief vlak, springen bij in magazijnen en gaan als de slag als verkopers. Daarnaast vertegenwoordigen ze ook met hart en ziel jouw merk op verschillende evenementen. Kortom, de mogelijkheden om hen op met succes in te zetten, zijn vrijwel eindeloos. 

We geven je graag enkele voorbeelden:

 • Medewerkers op je evenement
  Organiseer je binnenkort zelf een (bedrijfs)evenement? Schakel gerust gepensioneerden in om je te helpen met de bediening, aan de bar, het onthaal, de vestiaire, de parking, het vervoer … Ze maken er een erezaak van om jouw gasten op een leuke manier in de watten te leggen.
 • Brand ambassadors
  Staat jouw onderneming binnenkort op een beurs? Dan heb je zeker nood aan ervaren verkopers, ondersteunend personeel of technische krachten. Een job die betrouwbare gepensioneerden zeker aankunnen, dankzij hun barstensvolle rugzak vol ervaring.
 • Een leuke extra
  Gepensioneerden toveren al eens graag een leuke extra uit hun mouw. Zo kennen ze vaak alle ins en outs van wijn, kunnen ze gepassioneerd over koffie vertellen en sommigen zijn zelfs een crack in showcooking! Hun bijzondere talent geeft sowieso een extra touch aan jouw evenement. 

Een Nestor op je evenement? 

Kan een gepensioneerde jouw evenement verrijken? Dan moet je zeker bij Nestor zijn. Wij zijn namelijk het enige uitzendkantoor voor gepensioneerden in Vlaanderen. We helpen hen sinds 2016 volop aan flexi-jobs en interimopdrachten. Onze database telt intussen meer dan 30.000 Nestors die zich iedere dag opnieuw met een groot hart inzetten voor hun opdrachtgevers, in de meest uiteenlopende sectoren.

Werkgevers of organisatoren die voor Nestor kiezen, kunnen rekenen op:

 • Betrouwbaarheid. Betrouwbare medewerkers vinden is niet altijd gemakkelijk en al zeker niet voor evenementen. Gepensioneerden hebben de nodige maturiteit en ervaring én de juiste werkethiek.
 • Gedrevenheid. De meeste van onze Nestors hoeven niet meer per se te werken, maar zijn gewoon graag onder de mensen. Een evenement verzorgen is hen dus op het lijf geschreven en dat merk je aan hun uitzonderlijke gedrevenheid.
 • Extra budget. Een gepensioneerde die je via Nestor inhuurt, zal altijd een pak goedkoper zijn dan medewerkers die je op een klassieke manier in dienst neemt. Je evenement wordt dus tegen een lagere kost ondersteund door  mensen die ook nog eens extra gemotiveerd zijn. 

Een gepensioneerde laten starten via Nestor

Wil je een gepensioneerde inschakelen op je evenement? Dan helpen we jou met de selectie én de administratieve rompslomp. Een overzicht van wat we voor je doen:

1. De nodige overeenkomsten. Een raamovereenkomst met alle details van de tewerkstelling, samen met een arbeidsovereenkomst. 

2. De verzekeringen. Geen zorgen over de arbeidsongevallenverzekering, want die nemen wij volledig op ons.

3. Het arbeidscontract. Gaat een eventmedewerker van start? Dan zorgen wij voor de schriftelijke arbeidsovereenkomst.

4. De aangifte. De laatste stap in het inschrijvingsproces: de Dimona-aangifte. Daarna kan jouw medewerker meteen aan de slag.

5. Geen stress rond verloning. Wij betalen jouw medewerker binnen de week uit en sturen jou de factuur. 

Een gepensioneerde op je event? Neem een kijkje in onze database en ontdek de verschillende Nestors. 

Neem een kijkje in onze database