Geregeld onder de mensen komen tijdens je pensioen? Dan is werken op een evenement een ideale manier! Organisatoren van evenementen zijn namelijk continu op zoek naar betrouwbare werkkrachten met de nodige maturiteit, werkethiek en uitstraling. 

Daarbovenop verdien je er nog een aardig zakcentje bovenop. Hoe dat kan? We leggen het je met plezier uit. 

Als 50-plusser op een evenement

De 50 gepasseerd en de intentie om eeuwig jong te blijven? Dan ben je het liefst veel onder de mensen. Evenementen zijn plaatsen waar veel mensen van verschillende kalibers en leeftijden samenkomen. 

Natuurlijk is het een moeilijke markt om betrouwbaar personeel te vinden. Medewerkers die niet komen opdagen, last-minute afmelden of geen harde werkersmentaliteit hebben, … het is allemaal een ramp voor de organisatoren. Daarom werken ze graag met ervaren en mature medewerkers. 

Wat voor werk je op events kan uitvoeren? De mogelijkheden zijn echt eindeloos. We sommen er enkele voor je op:

 • Werken tijdens een evenement
  Wanneer een bedrijf of organisatie een evenement in elkaar steekt, rekenen ze op allerlei profielen om hen te helpen. 50-plussers worden vaak ingeschakeld als hospitality-specialisten, bediening of barpersoneel, vestiaire-bewakers, … omdat organisatoren weten dat ze als geen ander mensen in de watten leggen.
 • Brand ambassadors
  Heel wat bedrijven brengen hun producten aan de man op een beurs. Die beursstand opbouwen is het werk van technische 50-plussers (onze Handige Harry’s), de producten verkopen is het werk van onze sales- en eventmedewerkers. Een ideale verkoper heeft immers pakken ervaring en uitstraling!
 • Een leuke extra
  Soms krijgt het evenement zelfs een leuke extra, op basis van de 50-plussers die hen helpen. Zo schakelen sommige organisatoren een 50-plusser in voor een showcooking-sessie, een wine tasting of een barista-ervaring. Een win-win voor organisator en medewerker!

Werken op een evenement als 50-plusser via Nestor? 

Natuurlijk moet je zulke jobs op evenementen ook vinden. Gelukkig kunnen 50-plussers en gepensioneerden hiervoor rekenen op Nestor. Tal van evenementenorganisatoren en bedrijven zijn via ons platform op zoek naar het juiste personeel voor hun evenement. 

Voordelen voor hen, maar ook voordelen voor jou! Werken op een evenement via Nestor brengt heel wat interessante voordelen met zich mee.

 • Eerst en vooral: een belastingvrij loon. Een mooie extra bovenop jouw huidige loon of pensioen. 
 • Je komt op regelmatige tijdstippen onder de mensen. Die mensen zijn in een beste bui, willen zich vooral amuseren of luisteren naar jou!
 • Alle voordelen en sociale rechten die je gewoon bent. Dankzij de voordelen van onze flexi-jobs. 

Eerder op zoek naar een ander type opdracht, een vaste of een flexi-job? Geen probleem!

Nestor: Expert voor flexi-jobs voor 50-plussers

Nestor is het eerste uitzendkantoor in Vlaanderen dat zich enkel focust op 50-plussers en gepensioneerden. We zoeken de juiste flexi-jobs, interimopdrachten en vaste jobs bij bedrijven waar motivatie en en maturiteit belangrijker zijn dan leeftijd. Deze bedrijven kunnen ondertussen al rekenen op meer dan 30.000 Nestors! 

Aan de slag via Nestor? Dan ontvangen we jou bij Nestor met open armen. Tegelijkertijd zijn we er ook van overtuigd dat jij geen stress moet hebben. Daarom zorgen wij voor: 

 1. De nodige administratie. Wij nemen alle taken, verplichtingen en paperassen van een werkgever over. Zo kan jij met een gerust hart aan de slag!
 2. De wettelijke verplichtingen. Geen gedoe rond wetswijzigingen. Die volgen wij nauwgezet voor je op. 
 3. De uitbetaling. Geen stress rond verloning, want wij betalen je iedere week uit, en sturen onze factuur naar jouw opdrachtgever.  

     50+ en zin om een eventteam te versterken?

     Contributor
     Comments to: Als 50-plusser op een evenement werken? Goed idee!

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.