Met Cerba Healthcare hebben we bij Nestor al langer een succesvolle samenwerking. Al een hele tijd levert Nestor hier verschillende chauffeurs die inspringen om bij de dokters stalen op te pikken en deze naar de labo’s van Cerba te brengen. Het spreekt voor zich dat de uitbraak van Covid-19 voor heel wat extra werk zorgt.

Snel bijkomende capaciteit en mankracht leveren.

Toen van overheidswege de vraag kwam om de bijkomende testen aan te leveren, te verdelen en te analyseren binnen overheid en zorgcentra, moest er snel geschakeld worden.

Bij Cerba gingen ze aan de slag met deze opdracht. Maar als snel kwamen ze handen tekort. Eerst werden de partners van onze chauffeurs ingeschakeld. Zij gingen stuk voor stuk aan de slag in het Covid-kit building team. Hun opdracht bestond uit een totaalpakket samenstellen met alle noodzakelijke materiaal om testen af te nemen. Cerba werd echter overspoeld met aanvragen naar tests.

Een volledige testkit klaar om te leveren aan de zorg.

Een telefoontje naar Nestor later, waren er de volgende dag al 3 Nestors ter plekke om de handen uit de mouwen te steken en hun steentje bij te dragen. Week na week stijgt het volume en zijn er extra krachten nodig. Geen probleem voor Nestor, want snel schakelen en bijkomende capaciteit leveren zit ons in de genen. Logisch, want flexibeler en meer gedreven dan onze (jong)gepensioneerden maken ze niet.

Onze Nestors springen in de bres

Al snel bleek de bijkomende mankracht onvoldoende en werd er op vraag van Melissa Bertin, Kit building Supervisor, nog een tandje bijgestoken. Nestor stelde een poule van kit builders samen die elke voormiddag beschikbaar waren om de nodige ondersteuning te bieden.

“Onze Nestors zijn zeer snel inzetbaar, betrouwbaar en gedreven door het maatschappelijke belang.”

Melissa Bertin, Kit building Supervisor – Cerba HealthCare

Amper drie dagen later gingen er 10 extra, gemotiveerde Nestors/helden aan de slag. Sindsdien werken ze van 8 tot 12 mee in ons aller belang. Specifiek stellen ze de Covid-tests samen voor onze zorg.

Colette nauwkeurig in de weer met het samenstellen van een Covid-test kit

Gedreven door het algemeen belang!

Onze Nestors gaan elke dag gedreven aan de slag. Ze voelen waardering, onderhouden sociale contacten en kunnen hun steentje bijdragen. Ze maken werkelijk mee het verschil. Uiteraard ontvangen ze een correcte vergoeding, maar dat is zeker niet de drijfveer.

Zelfs nu, na de verstrenging van de maatregelen, gaan ze zonder verpinken door, uiteraard rekening houdende met alle veiligheidsrichtlijnen. Ondertussen is de poule zelfs uitgegroeid tot een team van 20 helden, die de 10 werkplekken flexibel bemannen. 

Een deel van onze helden aan de slag als kitbuilders

Hulp waar ze bij Cerba op kunnen bouwen. Moest de situatie nog verder escaleren, dan staan er alvast nog 7 Nestors klaar om bij te springen. Onze tests zijn in ervaren handen!

Zelf beroep doen op onze ervaren krachten?

Heeft jouw onderneming nood aan snel inzetbare en flexibele versterking met een massa ervaring? 

Dan hebben we nog heel wat Nestors die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Plichtsbewust en exact wanneer je ze nodig hebt. Wil je de mogelijkheden bekijken?

Vul snel uw gegevens in en we nemen contact met je op:

Comments to: Nestors springen bij in strijd tegen Coronavirus!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.