Francine Van Hulle, 69 jaar uit Kortrijk was meer dan 20 jaar actief bij Renson in Waregem. Hier was ze commercieel verantwoordelijke voor Noord-Frankrijk. Toen ze 65 jaar was ging ze met spijt in het hart op pensioen.

Na haar pensioen wist ze als bezige bij geen raad met alle vrije tijd en ging ze snel op zoek naar een bijverdienste. Het extra centje uit de bijverdienste komt handig van pas bij reisjes en weekendjes.

Zo kwam Francine bij Nestor terecht. Via Nestor gaat ze wekelijks aan de slag bij B&B Broel 4 in Kortrijk, dit in een flexi-job. Ze staat samen met zaakvoerder VĂ©ronique Peene in voor de goede ontvangst van de klanten. Ze verzorgt het ontbijt en kan haar talenkennis aanwenden bij het beantwoorden van de gasten hun vragen.

Meer informatie rond hoe Nestors problemen oplossen in hotels kan je hier terugvinden. 

Video: waarom kiest Francine voor Nestor?

Naast haar bijverdienste bij Nestor is Francine ook actief bij Martha. Voor een vast gezin pikt ze de kinderen op van school, geeft ze een vieruurtje en voert hen naar hobby’s. 

Ontdek Francine haar verhaal in het Nieuwsblad 

Werken met Nestor? 

Werken met Nestor? Dan ontvangen we jou bij Nestor met open armen. Tegelijkertijd zijn we er ook van overtuigd dat jij geen stress moet hebben. Daarom zorgen wij voor: 

  1. De nodige administratie. Wij nemen alle taken, verplichtingen en paperassen van je over. Zo kan jij met een gerust hart verder!
  2. De wettelijke verplichtingen. Geen gedoe rond wetswijzigingen. Die volgen wij nauwgezet voor je op. 
  3. De uitbetaling. Geen stress rond verloning, want wij betalen iedere week uit.
Contributor
Comments to: #Nestor van de maand: Francine

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.