Nestor, het uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden, blaast 3 kaarsjes uit. Om dat te vieren werden alle uitzendkrachten afgelopen zondag uitgenodigd voor het oudste personeelsfeest in Vlaanderen. Zo’n 139 vijftigplussers (met een gemiddelde leeftijd van 61 jaar) waren aanwezig op 6 oktober om te klinken op het 3-jarig bestaan van Nestor in Ray te Gent

Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman (32) en Mathieu Vandenhende (34) om meer vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ondertussen tellen we drie kantoren: Sint-Martens-Latem, Brussel en Antwerpen. De consulenten hebben al 980 vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk geholpen.

Nestor is een succesrecept. 

Team van Nestor

Dat Nestor een oplossing biedt voor een reëel probleem is duidelijk. De cijfers spreken voor zich:

  • Gemiddeld 412 nestors per week aan het werk (39% gepensioneerden)
  • Gemiddelde leeftijd werknemer 61 jaar
  • 151 openstaande vacatures
  • Intern groeiden we van 2 naar 10 medewerkers

Nestor is het eerste en enige uitzendkantoor voor deze doelgroep. De grote respons sinds onze lancering toont aan dat ondernemers en werknemers zaten te wachten op dit initiatief. Uitzendarbeid is de ideale manier gebleken om de barrières te verlagen.

Geen schlagermuziek in een duffe feestzaal!

Nestor probeert steeds de heersende negatieve percepties te doorbreken rond vijftigplussers en gepensioneerden.  “We kiezen bewust voor een hippe locatie, Ray in Gent, om te tonen dat onze nestors echt niet oubollig zijn. Dat zie je trouwens ook aan hun muziekkeuze. We vroegen onze medewerkers om hun favoriete muziek te verwerken in een playlist. Geen schlagers, maar veel Dire Straits, Abba, Coldplay en Kings Of Leon.

Ons personeelsfeest trok ook de aandacht van de pers: 

Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

       

Made in West-Vlaanderen

Werken met Nestor? 

Werken met Nestor? Dan ontvangen we jou bij Nestor met open armen. Tegelijkertijd zijn we er ook van overtuigd dat jij geen stress moet hebben. Daarom zorgen wij voor: 

  1. De nodige administratie. Wij nemen alle taken, verplichtingen en paperassen van je over. Zo kan jij met een gerust hart verder!
  2. De wettelijke verplichtingen. Geen gedoe rond wetswijzigingen. Die volgen wij nauwgezet voor je op. 
  3. De uitbetaling. Geen stress rond verloning, want wij betalen iedere week uit.

Contributor
People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Nestor geeft het oudste personeelsfeest in Vlaanderen!
Write a response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.